Se incepe prin a curata si da pe razatoare merele, apoi calite intr-un piculet de margarina si o lingura, doua de zahar si scortisoara. Pudra de amande+ faina + zaharul se amesteca si peste ele se pune margarina taiata in cubulete, se amesteca (atentie nu se framanta) cu mana usor, o sa se faca un amestec farinos si se va simti margarina, trebe lasata asa, se va topi ea la cuptor. Intr-o tava unsa bine cu margarina, se pun merele intr-un strat uniform apoi amestecul de mai sus si se da la cuptor la 180-200 grade C maxim-30 min.

Se incepe prin a curata si da pe razatoare merele, apoi calite intr-un piculet de margarina si o lingura, doua de zahar si scortisoara. Pudra de amande+ faina + zaharul se amesteca si peste ele se pune margarina taiata in cubulete, se amesteca (atentie nu se framanta) cu mana usor, o sa se faca un amestec farinos si se va simti margarina, trebe lasata asa, se va topi ea la cuptor. Intr-o tava unsa bine cu margarina, se pun merele intr-un strat uniform apoi amestecul de mai sus si se da la cuptor la 180-200 grade C maxim-30 min. Se lasa la racit si se poate servi cu cioco razuita sau nuca macinata sau cocos.