Pot fi servite la mic dejun aceste chifle umplute, dar pot fi luate si la pachet.

Sunt gustoase, asa crocante la exterior, infasurate in felii de bacon, iar umplutura de branza amestecata cu dovlecel s-a combinat perfect cu oul moale. Meniu copiiMai intai pregatim umplutura.

Scurgem bine dovlecelul razuit de lichid si il calim usor in putin ulei de masline. Il lasam sa se tempereze si il amestecam cu branza de vaci si cu mararul tocat marunt. Adaugam sare si piper, dupa gust.

Decupam cate un capacel de la chifle si le scobim miezul, lasand margini de 4-5 mm.

Impachetam chiflele pe exterior cu cate 3 felii subtiri de bacon, iar in interior adaugam umplutura de branza cu dovlecel. Facem un locas la mijloc si spargem cate un ou in fiecare chifla. Asezam chiflele in forme de minitarte tapetate cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 12-15 minute, la 200 de grade. Dam la cultor si capacelele de la chifle pe care asezam cate 2 felii de bacon si cate o rosie cherry. Vor fi tare gustoase servite impreuna cu chiflele umplute.

Cand scoatem chiflele, le putem decora haios, pentru a-i atrage cei mici.