Am facut-o lata din nou! Am combinat taiteii de la supa la plic cu pui si sos cremos si langa am mai pus si conopida gatita la cuptor... am facut la inceput 3 portii ca am zis sa vedem ce iese si ghicesti cum am sfarsit ziua? Facand inca 4! Uneori mi-as dori sa stau la 10 km de mers pe jos peste dealuri pana la un magazin si apoi cand ajung sa nu aiba ce imi doresc, stii, sa am o scuza si eu. Ca daca am chef sau timp sa fac nu ma mai intreaba nimeni, iti dai seama ha! Toate ca toate, dar parca niciodata nu ajunge! Oricat ai face, mai trebuie sa faci macar inca o data ca na, a fost bun. Deci daca vrei sa fii condamnata la cratita toata ziua, apuca-te de ramen cu pui si conopida. Dubleaza, ba chiar tripleaza ingredientele daca vrei sa o scoti la capat, pentru ca iese o treaba buna! RAU! Si ce-am ajuns... sa ma plang ca a iesit mancarea buna!Pregatim intai conopida. Taiem felii conopida si o punem pe hartia de copt. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare, piper, curry si patrunjel proaspat.

Dam tava la cuptor pentru 20 de minute. Punem apoi parmezanul si mai lasam conopida la cuptor pentru inca 10 minute. Nu trebuie gatita prea mult, mie imi place sa fie mai crocanta. Intr-o tigaie punem putin ulei, cateva felii de ardei iute, usturoi, sare, piper, cimbru, condimentele de la supa la plic, chilli si o lingura de sos Teriyaki. Amestecam condimentele si le lasam pe foc pentru cateva minute.

Punem apoi puiul taiat bucati.

Dupa ce s-a facut carnea, punem smantana. Lasam sosul pe foc pana cand fierbe.

Taiteii de la supa la plic ii lasam sa se inmoaie in apa fiarta. Ii strecuram si ii amestecam cu sosul.

Servim mancarea calda, alaturi de conopida coapta si ne apucam sa facem a doua tura ha!Gasesti reteta si pe blog: https://delightsbymeea.blogspot.com/2019/10/ramen-cu-pui-si-conopida.html