Linie doua mini muffin tigai cu ambalaje si se pune deoparte.

Se topesc 1 kg de ciocolata intr-un bol sigur microunde pentru 1 minut, se amesteca. Continua sa se incalzeasca in cuptorul cu microunde in intervale de 30 secunde, pana se topesc si se omogenizeaza.

Se pune o lingurita de ciocolata in fiecare ceasca, folositi-va de o lingura pentru a raspandi laturi de fiecare cupa. Cand toate paharele au fost umplute, puneti-le in congelator pentru a seta.

Intr-un bol mare, combina albusul de ou, sirop de porumb si sare. Bate la viteza mare timp de 10 minute sau pana se ingroasa. Se adauga zahar pudra cana la un moment dat la o viteza redusa pana amestecate. Bate in extract de menta. Cu atentie se amesteca in ceasca de zdrobit bomboane.

Scoateti ciocolata din congelator. Folosind un mic cookie lingura, umple fiecare cupa cu bezea crema. Loc de cupe inapoi in congelator pentru 10 minute.

Caldura restul de 1 kg de ciocolata. Elimina cupe de la congelator si puneti ciocolata deasupra fiecarei cupe si raspandirea de umplere complet pentru a acoperi bezele. Se presara fiecare cupa cu restul de menta candiesFreeze pana la set. Pastrati cupe la frigider.