Se incalzeste cuptorul la 375 de grade F. Spray o gogoasa tigaie cu spray de gatit.

Intr-un castron mare amestecati bananele cu o furculita sau o masina de tocat cartofi. Odata ce bananele sunt piure, se adauga zahar brun, sos de mere, oua, vanilie, sarea si se amesteca totul impreuna pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate. Se adauga praful de copt, faina si nuci pecan tocate si cu o lingura de lemn se amesteca totul impreuna pana s-a incorporat bine.

Se toarna aluatul intr-o punga ziploc sau punga de conducte. Stoarce tot aluatul la partea de jos a sac, apoi rasuciti sac pentru a pastra aluatul se deplaseaza spre partea de jos. Folosind foarfece de taiat pe unul din colturi pentru a crea sfat, acesta ar trebui sa fie de aproximativ 1 centimetru in diametru.

Conducta gogoasa aluat in fiecare gogoasa mucegai.

Se coace gogosi pentru aproximativ 20-25 minute pana se rumeneste. Elimina gogosi din gogoasa tigaie pe un gratar si lasati-le sa se raceasca complet inainte de glazura.

Intre timp facem glazura. In mixer adauga untul, crema de branza si sirop de artar. Se amesteca totul impreuna pana cand amestecul este neted, aproximativ 3 minute. Adauga un varf de cutit de sare si zahar pudra. Incet incepe mixer din nou si se amesteca pana cand toate glazura de zahar este incorporat in crema de branza.

Raspandirea unele din crema de branza glazura pe fiecare gogoasa, apoi partea de sus cu bacon tocat.