Intr-o tigaie adanca sau non-stick vas de stoc, de caldura 3 lingurite de ulei la foc mediu-mare.

Taiati excesul de grasime de coaste si se adauga coaste la tigaie, rumenire pe toate side arata carne. Scoateti fiecare bucata o data maro, retrase din circuitul agricol, si scoateti tava de la caldura.

Se incalzeste aceeasi tigaie in care ar trebui sa aiba un pic de ulei si grasime in stanga. Se adauga ceapa si gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute sau mai mult; se amesteca ocazional.

Se adauga usturoiul si gatiti pentru aproximativ 1 minut.

Se adauga vinul si otetul; se aduce la fierbere.

Cand sosul incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute sau mai mult, se adauga zahar brun, frunze de dafin, apa, sare, piper si apa suficienta pentru a acoperi doar coaste la coaste.

Se acopera si se fierbe la foc mic, amestecand ocazional, pana cand coastele sunt foarte frageda, aproximativ 1 1/2 - 2 ore. La aproximativ 2 ore de carne va incepe sa cada de pe oase.

Scoateti capacul se fierbe un sos si coaste la foc mediu-mare pana devine putin mai gros, aproximativ 10 minute sau mai mult.

Daca doriti sa utilizati sos, fie pentru topping coaste sau pentru altceva, transfer de la coaste la un platou mare si aruncati frunzele de dafin. Intr-un procesor de alimente sau blender, piure sos si puneti-l inapoi in tigaie. Adauga coastele inapoi in tigaie si reincalzire coaste. Fotografia prezentata de sos nu este piure.

Se serveste cald, impreuna cu alegerea dvs. de amidon (mamaliga, orez, cartofi, etc.) si legume/salata. Daca se doreste servi pe un pat de sos de gratar si se acopera cu Balsamic Reducere (aka Balsamic Burnita, Tomate-Gratuit Guacamole, si/sau fara gluten tortilla chip benzi.