Se incalzeste cuptorul la 375F. Linia o foaie de cookie cu hartie de copt.

Intr-un castron mic, bate crema pana se ingroasa si varfuri rigid de forma (atunci cand apesi pe paletele drept in sus, varfuri in forma, dar fara sa cada). Retrase din circuitul agricol.

Intr-un bol mare, bate impreuna crema de branza si 2 linguri de zahar pana se omogenizeaza si cremos, aproximativ 2-3 minute. Razuiti jos castron dupa cum este necesar. Bate in vanilie. Ori frisca in amestecul de branza topita. Retrase din circuitul agricol.

Intr-un castron mic, amestecati impreuna apa si oul. Intr-un alt castron mic, combinati restul de 1 lingura de zahar si scortisoara.

Pune un wonton invelis pe o farfurie. Lingura de aproximativ 2 lingurite din amestecul de branza in mijloc, apoi se adauga 1 lingurita de placinta cu cirese de umplere pe partea de sus. Perie marginea invelis cu unele din amestecul de ou. Ia un colt si rabatati-l in diagonala pentru a forma un triunghi. Apasati in jos pentru a sigila si loc pe foaie de cookie. Repetati cu restul de wontons.

Perie wontons cu restul de amestec de ou apoi se presara zahar scortisoara pe partea de sus.. se Coace timp de 15-18 minute sau pana cand devine aurie si crocanta.

In timp ce galustele sunt de copt, face ciocolata sos. Intr-un mic castron rezistenta la caldura, se adauga ciocolata tocata.

Intr-o cratita mica, cald smantana (dar nu se fierbe). Se toarna peste crema de ciocolata. Se lasa sa stea 1 minut, apoi se amesteca pana s-a topit si se omogenizeaza. Se serveste imediat cu galusti. Daca se raceste si se ingroasa prea mult, reincalzire.