Detalii Chiftelute frigarui
Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecati intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata cat mai marunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucsoara.
Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecati intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata cat mai marunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucsoara, semintele de anason macinate, 1 lingurita rasa piper proaspat macinat si sare dupa gust.
Omogenizati bine amestecul de carne, apoi, cu palmele umezite, formati mici chiftelute, aproximativ de dimensiunea unei nuci. Puneti cate 5 chiftelute pe cate un bat de frigaruie, intre ele intercaland bucatele de ardei gras, si puneti frigaruile cu chiftelute astfel pregatite pe un gratar incins.
Frigeti-le circa 15 minute intorcandu-le pe toate partile, pana ce se rumenesc. Serviti frigaruile imediat ce le-ati luat de pe gratar, cu garnitura de legume si mustar.
Chiftelutele frigarui se servesc cu garnitura de cartofi, salate, mazare, orez, fasole verde