Mazarea cu Gulasi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de gulas, ulei, ceapa, morcov, pastai de fasole verde, o jumatate de dovlecel, si suc de rosii.

Mazarea cu Gulasi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne se incinge uleiul intr-o gratita de teflon mai inalta si se pune la prajit carnea cu o jumatate de cana de apa, cand incepe sa se rumeneasca gulasul se adauga ceapa. Acestea se lasa la foc mic pentru a se cali ceapa, intre timp se toaca si morcovul cubulete, se curata pastaile si se taie in bucati mai mici dupa care se adauga in cratita cu o lingurita de Knor delicat. Mazarea se scurge de zeama si se adauga peste ceapa si carnita cu o cana de apa. (Puteti pune mazarea cu zeama din conserva). Mazarea nu necesita mult timp de fierbe fiind din conserva si deaceea in functie de cat de tare este mazarea se lasa la fiert. Dupa ce se incearca carnita si mazarea daca sunt fierte se adauga sucul de rosii, pasta de tomate si dovlecelul taiat cubulete. Dovlecelul se adauga spre sfarsit pentru ca se fierbe foarte repede si nu vrem sa se topeasca ci il vrem cubulete in farfurie. Dupa ce am asezonat mancarea cu zahar si sare dupa gust, ne-am asigurat ca mazarea si carnita sunt fierte se adauga amidonul dizolvat cu putina apa si se adauga mancarii pentru a se forma un sos. Stingem focul si adaugam verdeata (patrunjel, frunze de telina, marar) dupa preferinta. Sfatul meu este sa folositi toate aceste mirodenii pentru un gust mai bun mancarii.

Mazarea cu Gulasi se serveste de preferinta cu muraturi de sezon sau salata din legume proaspete