Preparare Fondant: Ungem un vas bine cu rama asezam in el marsmallows, adaugam 2 linguri apa si dam vasul la cuptorul cu microunde pana se topeste marshmallowsul (eu am pus de patru ori cate 30 secunde, dar acest timp depinde si de puterea cuptorului cum incalzeste). Sa aveti grija sa puneti la topit intr-un vas mai mare deoarece se umfla foarte tare acest marshmallows. Dupa ce e topit adaugam la el cei 900 gr zahar pudra si cu o lingura amestecati bine pana se incorporeaza tot zaharul (este foarte lipicios). Cand pasta este omogena pudram o folie sau o punga cu un pic de amidon si lasam la rece cel putin 2 ore. Cu acest fondant am acoperit tortul. Se intinde usor pe masa presarata cu amidon. Preparare: Facem un blat de piscot din 20 oua. Punem 700 ml frisca la foc si in el adaugam cele 700 gr ciocolata de menaj si lasam pe foc pana se topeste ciocolata lasand sa dea intr-un clocot. Se ia apoi de pe foc si se lasa la racit cel putin 12 ore. Cand e racita crema are consistenta unei smantani mai groase. Bagam mixerul in crema si il mixam la viteza mare. Restul de 300 ml frisca il batem si apoi il adaugam treptat la crema pe care o mixam in continuare. Din crema luam separat 6 linguri cu care ungem blatul pe exterior dupa ce l-am umplut. In crema vom pune fisticul si alunele de pamant prajite si maruntite (le-am maruntit cu sucitorul ). Preparam cafea mai slaba (mai diluata ) in care punem 2 fiole de esenta de rom cand e rece. Cu acest amestec vom insiropa blatul. Blatul il taiem in doua si il vom umple cu crema. Deasupra il vom unge cu crema pusa deoparte inainte de a pune in el alunele si apoi vom acoperi cu fondantul marshmallow. Din acest fondant vom modela gulerul pentru camasa, buzunarul si cravata. La cravata am adaugat un pic de colorant rosu sa aibe o alta nuanta decat camasa. Tot din fondant am facut si nastureii. Pentru ca gulerul sa aibe tinuta am pus dedesubt o fasie de carton. Si iata finalul. . . .

Preparare Fondant: Ungem un vas bine cu rama asezam in el marsmallows, adaugam 2 linguri apa si dam vasul la cuptorul cu microunde pana se topeste marshmallowsul (eu am pus de patru ori cate 30 secunde, dar acest timp depinde si de puterea cuptorului cum incalzeste). Sa aveti grija sa puneti la topit intr-un vas mai mare deoarece se umfla foarte tare acest marshmallows. Dupa ce e topit adaugam la el cei 900 gr zahar pudra si cu o lingura amestecati bine pana se incorporeaza tot zaharul (este foarte lipicios). Cand pasta este omogena pudram o folie sau o punga cu un pic de amidon si lasam la rece cel putin 2 ore. Cu acest fondant am acoperit tortul. Se intinde usor pe masa presarata cu amidon. Preparare: Facem un blat de piscot din 20 oua. Punem 700 ml frisca la foc si in el adaugam cele 700 gr ciocolata de menaj si lasam pe foc pana se topeste ciocolata lasand sa dea intr-un clocot. Se ia apoi de pe foc si se lasa la racit cel putin 12 ore. Cand e racita crema are consistenta unei smantani mai groase. Bagam mixerul in crema si il mixam la viteza mare. Restul de 300 ml frisca il batem si apoi il adaugam treptat la crema pe care o mixam in continuare. Din crema luam separat 6 linguri cu care ungem blatul pe exterior dupa ce l-am umplut. In crema vom pune fisticul si alunele de pamant prajite si maruntite (le-am maruntit cu sucitorul ). Preparam cafea mai slaba (mai diluata ) in care punem 2 fiole de esenta de rom cand e rece. Cu acest amestec vom insiropa blatul. Blatul il taiem in doua si il vom umple cu crema. Deasupra il vom unge cu crema pusa deoparte inainte de a pune in el alunele si apoi vom acoperi cu fondantul marshmallow. Din acest fondant vom modela gulerul pentru camasa, buzunarul si cravata. La cravata am adaugat un pic de colorant rosu sa aibe o alta nuanta decat camasa. Tot din fondant am facut si nastureii. Pentru ca gulerul sa aibe tinuta am pus dedesubt o fasie de carton. Si iata finalul. . . .