Se freaca bine galbenusurile cu 80 g zahar, pana devin spumoase, se adauga cacaoa, sarea, treptat cele 8 linguri de lapte, iar apoi se cerne in amestec, praful de copt amestecat in prealabil cu faina. Separat se bat albusurile cu restul de zahar si se adauga de sus in jos la compozitia de mai sus. Se toarna in tava unsa si tapetata, si se coace la foc mijlociu, pana trece testul scobitorii. Se bat bine albusurile cu zaharul, cand arata ca cele pentru bezea se adauga nuca. Se coace in aceeasi tava ca si primul blat, la foc mic. Eu las usa deschisa la cuptor si usc blatul asta, pana ma tine rabdarea. Pt. crema se amesteca ingredientele, in afara de unt, se fierb pe aburi, pana se ingroasa. Separat se freaca spuma untul si se amesteca cu crema racita. Ei aici, la mine a fost o problema. Nu se ingrosa nimic de nici o culoare. Poate din cauza ca am pus zaharul, care se vede in fotografie, sau nu stiu de ce, dar nu se ingrosa de loc. Atunci am amestecat doua linguri de amidon cu putin lapte, si am amestecat in crema de galbenusuri. Oricum de cate ori o voi face, tot zahar din acesta voi folosi pentru ca e super bun. De asta l-am si pozat, sa-l vedeti. E un zahar exceptional si in blaturi, si in creme. Se asambleaza prajitura, taind blatul 1 in doua, punand prima foaie de blat, un strat de gem, 1/2 din crema, blatul 2, celalta jumatate de crema, si celalta foaie din blatul 1.

Se freaca bine galbenusurile cu 80 g zahar, pana devin spumoase, se adauga cacaoa, sarea, treptat cele 8 linguri de lapte, iar apoi se cerne in amestec, praful de copt amestecat in prealabil cu faina. Separat se bat albusurile cu restul de zahar si se adauga de sus in jos la compozitia de mai sus. Se toarna in tava unsa si tapetata, si se coace la foc mijlociu, pana trece testul scobitorii. Se bat bine albusurile cu zaharul, cand arata ca cele pentru bezea se adauga nuca. Se coace in aceeasi tava ca si primul blat, la foc mic. Eu las usa deschisa la cuptor si usc blatul asta, pana ma tine rabdarea. Pt. crema se amesteca ingredientele, in afara de unt, se fierb pe aburi, pana se ingroasa. Separat se freaca spuma untul si se amesteca cu crema racita. Ei aici, la mine a fost o problema. Nu se ingrosa nimic de nici o culoare. Poate din cauza ca am pus zaharul, care se vede in fotografie, sau nu stiu de ce, dar nu se ingrosa de loc. Atunci am amestecat doua linguri de amidon cu putin lapte, si am amestecat in crema de galbenusuri. Oricum de cate ori o voi face, tot zahar din acesta voi folosi pentru ca e super bun. De asta l-am si pozat, sa-l vedeti. E un zahar exceptional si in blaturi, si in creme. Se asambleaza prajitura, taind blatul 1 in doua, punand prima foaie de blat, un strat de gem, 1/2 din crema, blatul 2, celalta jumatate de crema, si celalta foaie din blatul 1.