Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul. Adaugam oul, praful de copt, laptele si faina. Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul. gem (eu am pus de piersici, trandafiri, visine si prune) La cea cu dovleac facem compozitia in felul urmator: radem dovleacul pe razatoare, il punem intr-o tigaie si calim cu un pic de ulei, adaugam zahar dupa gust si la urma punem scortisoara.

Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul. Adaugam oul, praful de copt, laptele si faina. Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul. gem (eu am pus de piersici, trandafiri, visine si prune) La cea cu dovleac facem compozitia in felul urmator: radem dovleacul pe razatoare, il punem intr-o tigaie si calim cu un pic de ulei, adaugam zahar dupa gust si la urma punem scortisoara.