Intr-un vas frecam spuma 375 gr margarina Rama, 375 gr zahar pudra, 6 galbenusuri de ou apoi adaugam 1 praf de copt si 700 gr faina. Eu am folosit zahar pudra aromat cu vanilie. Obtinem un aluat din care vom forma bilute (bilutele le formati de ce dimensiune doriti fiecare). Mie mi-au iesit din cantitatile de mai sus 48 bilute. Din albusul ramas luam o parte si il batem un pic cu furculita cat sa se desprinda. Nuca de cocos il punem pe o farfurie intinsa. Bilutele le dam prin albusul de ou, apoi le tavalim prin cocos (se pot tavali si prin nuca macinata sau migdale macinate), le asezam in tava in care am pus folie de aluminiu sau hartie de copt si la fiecare biluta facem cu degetul o gaura in mijloc (cam pana la mijlocul bilutei). Tava o punem in cuptorul preincalzit si coacem prajiturelele la foc mic timp de 20-25 minute. Se scot din cuptor si in mijloc unde a fost facuta adancitura punem dulceata dupa preferinta fiecaruia. Pe a doua zi sunt mult mai bune decat in prima zi.

Intr-un vas frecam spuma 375 gr margarina Rama, 375 gr zahar pudra, 6 galbenusuri de ou apoi adaugam 1 praf de copt si 700 gr faina. Eu am folosit zahar pudra aromat cu vanilie. Obtinem un aluat din care vom forma bilute (bilutele le formati de ce dimensiune doriti fiecare). Mie mi-au iesit din cantitatile de mai sus 48 bilute. Din albusul ramas luam o parte si il batem un pic cu furculita cat sa se desprinda. Nuca de cocos il punem pe o farfurie intinsa. Bilutele le dam prin albusul de ou, apoi le tavalim prin cocos (se pot tavali si prin nuca macinata sau migdale macinate), le asezam in tava in care am pus folie de aluminiu sau hartie de copt si la fiecare biluta facem cu degetul o gaura in mijloc (cam pana la mijlocul bilutei). Tava o punem in cuptorul preincalzit si coacem prajiturelele la foc mic timp de 20-25 minute. Se scot din cuptor si in mijloc unde a fost facuta adancitura punem dulceata dupa preferinta fiecaruia. Pe a doua zi sunt mult mai bune decat in prima zi.