Blatul se prepara clasic. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, uleiul, apa si faina. Crema: se pun ouale toate intr-o cratita pe baie marina, impreuna cu zaharul si apa. Se bat continuu timp de 15 min. (cu telul). Dupa 15 min se ia cratita deoparte, se pune cacaoa si 1/2 pachet unt (sau margarina). Glazura se prepara simplissim, amestecand toate ingredientele. Blatul se taie in 3 si se insiropeaza. Pe prima felie de blat se pune crema, apoi rondele de banane, se aseaza felia2, tot insiropata, se pune crema si apoi zmeura scursa bine, apoi ultima felie se aseaza (insiropata, desigur) deasupra si se imbraca tot tortul in crema ramasa. Se decoreaza cu glazura de ciocolata (care este dementiala) si cu cirese de cocktail, tot din compot.

Blatul se prepara clasic. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, uleiul, apa si faina. Crema: se pun ouale toate intr-o cratita pe baie marina, impreuna cu zaharul si apa. Se bat continuu timp de 15 min. (cu telul). Dupa 15 min se ia cratita deoparte, se pune cacaoa si 1/2 pachet unt (sau margarina). Glazura se prepara simplissim, amestecand toate ingredientele. Blatul se taie in 3 si se insiropeaza. Pe prima felie de blat se pune crema, apoi rondele de banane, se aseaza felia2, tot insiropata, se pune crema si apoi zmeura scursa bine, apoi ultima felie se aseaza (insiropata, desigur) deasupra si se imbraca tot tortul in crema ramasa. Se decoreaza cu glazura de ciocolata (care este dementiala) si cu cirese de cocktail, tot din compot.