se pune gelatina intr-o cescuta si se acopera cu apa (poti sa o si mesteci) si o lasi sa se odihneasca pana facem celelalte; se separa ouale si se bate albusul cu o cana de zahar spuma se pune la frigider pana bati frisca se pune la foc mic galbenusurile cu o cana zahar si gelatina si se amesteca pana se dizolva gelatina se pune compozitia de pe foc in frisca si se adaoga albusutile batute si fructele se amesteca, se pune in tavi si se da la rece CHIAR DACA PARE O RETETA MAI DIFICILA E SUPER USOARA SI NU NECESITA MULT TIMP nu mai spun de faptul ca iese uniform si gustoasa Sfat: unge tavile cu ulei si se va desprinde foarte usor dar daca ai tavi care cade fundul nu o sa ai probleme! BAFTA ! ! !se pune gelatina intr-o cescuta si se acopera cu apa (poti sa o si mesteci) si o lasi sa se odihneasca pana facem celelalte; se separa ouale si se bate albusul cu o cana de zahar spuma se pune la frigider pana bati frisca se pune la foc mic galbenusurile cu o cana zahar si gelatina si se amesteca pana se dizolva gelatina se pune compozitia de pe foc in frisca si se adaoga albusutile batute si fructele se amesteca, se pune in tavi si se da la rece CHIAR DACA PARE O RETETA MAI DIFICILA E SUPER USOARA SI NU NECESITA MULT TIMP nu mai spun de faptul ca iese uniform si gustoasa Sfat: unge tavile cu ulei si se va desprinde foarte usor dar daca ai tavi care cade fundul nu o sa ai probleme! BAFTA ! ! ! se poate opri din frisca pentru decor sau se decoreaza cum doriti