Amestecam galbenusurile cu zaharul pe baie de aburi pana cand acestea se albesc si devin o crema omogena...luam vasul de pe aburi adaugam mascarpone si continuam amestecarea usor cu o lingura de lemn.

Dupa aceasta vom pune si frisca amestecand usor. intr-o tava punem un strat de crema apoi inmuiem cate un piscot nu mai mult de doua secunde in cafea peste care in prealabil am adaugat lichiorul si facem un strat de piscoturi apoi iarasi unul de crema unul de piscoturi si inca unul de crema. Deci ultimul strat va fi de crema.

Peste aceasta presaram din abundenta cacao pudra si dam la frigider pentru cel putin trei ore. Pofta buna!Amestecam galbenusurile cu zaharul pe baie de aburi pana cand acestea se albesc si devin o crema omogena...luam vasul de pe aburi adaugam mascarpone si continuam amestecarea usor cu o lingura de lemn.

Dupa aceasta vom pune si frisca amestecand usor. intr-o tava punem un strat de crema apoi inmuiem cate un piscot nu mai mult de doua secunde in cafea peste care in prealabil am adaugat lichiorul si facem un strat de piscoturi apoi iarasi unul de crema unul de piscoturi si inca unul de crema. Deci ultimul strat va fi de crema.

Peste aceasta presaram din abundenta cacao pudra si dam la frigider pentru cel putin trei ore. Pofta buna!