Se topeste la bain-marie untul si ciocolata taiate cuburi.

Se ia de pe foc si se adauga zaharul si vanilia. Se adauga oulale,unul cate unul, amestecand bine cu o lingura de lemn.

Se adauga faina si sarea si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Dati la o parte o cescuta de compozitie iar pe restul puneti-o intr-o tava tapetata (23x23 cm). Mixati crema de branza pana devine spumoasa.

Adaugati zaharul,vanilia si oul si continuati sa mixati pana cand se omogenizeaza. Adaugati crema peste blat iar apoi cescuta ramasa din prima compozitie.

Amestecati usor pt un efect marmorat. Coaceti in cuptorul preincalzit aprox 25 min la 160 grade si taiati-le numai dupa ce s-au racitSe topeste la bain-marie untul si ciocolata taiate cuburi.

Se ia de pe foc si se adauga zaharul si vanilia. Se adauga oulale,unul cate unul, amestecand bine cu o lingura de lemn.

Se adauga faina si sarea si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Dati la o parte o cescuta de compozitie iar pe restul puneti-o intr-o tava tapetata (23x23 cm). Mixati crema de branza pana devine spumoasa.

Adaugati zaharul,vanilia si oul si continuati sa mixati pana cand se omogenizeaza. Adaugati crema peste blat iar apoi cescuta ramasa din prima compozitie.

Amestecati usor pt un efect marmorat. Coaceti in cuptorul preincalzit aprox 25 min la 160 grade si taiati-le numai dupa ce s-au racit