Se prepara un blat de cacao din ingredientele de mai sus.

Cremele se prepara astfel :ciocolata se amesteca cu frisca si se pune pe foc mic numai pana ce se dizolva ciocolata .

Se da la rece o ora jumatate apoi se spumeaza cu mixerul la putere mare.

La sfarsit se aromatizeaza cu esente.

Siropul se fierbe si se lasa la racit,dupa care se adauga esenta de rom. Blatul racit se taie in 3 foi,prima foaie se insiropeaza se adauga crema alba,se pune si adoua foaie presandu-se usor,se insiropeaza si aceasta si adaugam a doua crema .

La sfarsit se pune si ultima foaie o insiropam si imbracam tortul intr-un strat subtire de crema si il tinem la rece cateva ore. Peste tortul racit bine se adauga glazura preparata astfel :ciocolata,frisca si untul se tin pe foc mic pana ce se topesc formand o glazura consistenta.

Inainte de a se intari glazura il decoram dupa bunul plac...eu am folosit trandafiri din lapte praf si miere de albine. tortul obtinut a avut 1,5 kg.

Se prepara un blat de cacao din ingredientele de mai sus.

Cremele se prepara astfel :ciocolata se amesteca cu frisca si se pune pe foc mic numai pana ce se dizolva ciocolata .

Se da la rece o ora jumatate apoi se spumeaza cu mixerul la putere mare.

La sfarsit se aromatizeaza cu esente.

Siropul se fierbe si se lasa la racit,dupa care se adauga esenta de rom. Blatul racit se taie in 3 foi,prima foaie se insiropeaza se adauga crema alba,se pune si adoua foaie presandu-se usor,se insiropeaza si aceasta si adaugam a doua crema .

La sfarsit se pune si ultima foaie o insiropam si imbracam tortul intr-un strat subtire de crema si il tinem la rece cateva ore. Peste tortul racit bine se adauga glazura preparata astfel :ciocolata,frisca si untul se tin pe foc mic pana ce se topesc formand o glazura consistenta.

Inainte de a se intari glazura il decoram dupa bunul plac...eu am folosit trandafiri din lapte praf si miere de albine. tortul obtinut a avut 1,5 kg.