Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.

Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos.

Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce.

Impartiti mascarpone in trei parti egale, fiecare in cate un bol.

In primul bol adaugati ghimbir proaspat ras, in al doilea bol cu mascarpone adaugati un varf de cutit de sofran, iar in ultimul bol adaugati nucile taiate marunt.

Puneti in fiecare cupa cate un strat cu mascarpone din fiecare bol.

Adaugati apoi inca un strat de sos gorgonzola dolce IGOR.

La final adaugati cate un strat de gorgonzola piccante IGOR, mixata in blender.

Decorati fiecare cupa cu legume taiate julienne sau cu nuci tocate marunt. Reteta de Paola NaggiServiti impreuna cu paine prajita.

Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.

Gorgonzola Piccante se potriveste foarte bine in salate sau servita alaturi de fructe precum struguri si smochine. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele rosii.

Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.