Punem la inabusit intr--un vas ceapa, ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.

Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.

Acoperim si lasam sa fiarba zece minute apoi mai punem cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati,asezonam cu delikat si piper.

Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute. Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt. Pofta buna!Punem la inabusit intr--un vas ceapa, ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.

Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.

Acoperim si lasam sa fiarba zece minute apoi mai punem cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati,asezonam cu delikat si piper.

Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute. Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt. Pofta buna!