Pentru ciorba cu perisoare (a la grec) ceapa se curata si se spala. 50g de ceapa se taie marunt; restul se taie sferturi.

Pentru ciorba cu perisoare (a la grec) ceapa se curata si se spala. 50g de ceapa se taie marunt; restul se taie sferturi. Carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata sferturi. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata, se spala, se taie marunt. Ouale se spala cu jet de apa rece. Se separa albusul si galbenusul unui ou. Ceapa, morcovii, telina radacina, patrunjelul, pastarnacul radacina si cuburile MAGGI se pun la fiert in 2 l de apa. In carnea tocata se adauga un ou, 1 legatura de patrunjel verde, orez si sare. Se amesteca si se formeaza perisoare, care se aseaza pe un platou stropit cu apa. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga orezul; perisoarele si se mai fierb cca 10 minute. Se prepara o compozitie alcatuita din galbenus si smantana, care se adauga in ciorba. Se mai fierbe cca 10 minute. Se adauga sare de lamaie dupa gust si marar verde.

Ciorba cu perisoare (a la grec) se serveste fierbinte.