Pentru sos, se amesteca impreuna sucul de portocale,sosul de soia,apa, amidonul alimentar si usturoiul. Se lasa deoparte. Se spreiaza cu ulei o tigaie mare ( sau wok). Se pun morcovii taiati felii si se prajesc la foc potrivit, amestecand mereu, circa 2 minute, se adauga apoi broccoli si conopida ( se poate doar una din cele doua) si se amesteca in continuare pentru inca 3-4 minute. Se scot din tava pe o farfurie si se lasa pe masa. Se pune in aceasi tigaie( wok) uleiul ( cele 2 linguri) si carnea de pui care a fost taiata in prealabil, in bucatele mici. Se prajeste puiul circa 5 minute, amestecand mereu ( sau se tine pe foc pana este gata in interior) Se impinge carnea lateral in tigaie, se pune langa ea sosul pregatit si se amesteca de cateva ori si se adauga apoi legumele prajite si carnea si se amesteca toate. Se serveste peste orezul fiert si fierbintePentru sos, se amesteca impreuna sucul de portocale,sosul de soia,apa, amidonul alimentar si usturoiul. Se lasa deoparte. Se spreiaza cu ulei o tigaie mare ( sau wok). Se pun morcovii taiati felii si se prajesc la foc potrivit, amestecand mereu, circa 2 minute, se adauga apoi broccoli si conopida ( se poate doar una din cele doua) si se amesteca in continuare pentru inca 3-4 minute. Se scot din tava pe o farfurie si se lasa pe masa. Se pune in aceasi tigaie( wok) uleiul ( cele 2 linguri) si carnea de pui care a fost taiata in prealabil, in bucatele mici. Se prajeste puiul circa 5 minute, amestecand mereu ( sau se tine pe foc pana este gata in interior) Se impinge carnea lateral in tigaie, se pune langa ea sosul pregatit si se amesteca de cateva ori si se adauga apoi legumele prajite si carnea si se amesteca toate. Se serveste peste orezul fiert si fierbinteEu de regula pun orezul la oala speciala de orez chiar inainte de a ma apuca de mancare. Pana termin cu legumele este fiert si orezul ( jumate de ora cu ochii pe,ceas) Din cantitatea asta ies 4 portii