Intr-un castron puneti 200 gr. nuca de cocos rasa,50 gr.zahar, 2 albusuri batute spuma si 40 gr. faina,amestecati bine pana cand devine compozitia omogena. Captusiti cu hartie de cuptor o tava de tort cu diametrul de 20 cm. Puneti aluatul de cocos,il intindeti cu mainile uniform pe toata suprafata si-l bagati in cuptorul incalzit pentru 5 minute,la o temperatura de 180 . Intre timp faceti crema cu frisca si ciocolata. Intr-un castron bateti bine cele 2 oua intregi cu 100 gr. de zahar, adaugati faina, restul de nuca de cocos rasa,un varf de scortisoara,vanilia,ciocolata rasa si frisca batuta .

Acesta compozitie o turnati deasupra blatului de cocos,o intindeti deasupra cu o lingura si bagati din nou in cuptor, pentru circa 35-40 minute la o temperatura de 180 .

Intr-un castron puneti 200 gr. nuca de cocos rasa,50 gr.zahar, 2 albusuri batute spuma si 40 gr. faina,amestecati bine pana cand devine compozitia omogena. Captusiti cu hartie de cuptor o tava de tort cu diametrul de 20 cm. Puneti aluatul de cocos,il intindeti cu mainile uniform pe toata suprafata si-l bagati in cuptorul incalzit pentru 5 minute,la o temperatura de 180 . Intre timp faceti crema cu frisca si ciocolata. Intr-un castron bateti bine cele 2 oua intregi cu 100 gr. de zahar, adaugati faina, restul de nuca de cocos rasa,un varf de scortisoara,vanilia,ciocolata rasa si frisca batuta .

Acesta compozitie o turnati deasupra blatului de cocos,o intindeti deasupra cu o lingura si bagati din nou in cuptor, pentru circa 35-40 minute la o temperatura de 180 . Cand este gata,lasati sa se raceasca iar deasupra decorati cu zahar pudra sau bucati de cocos proaspat taiate solzi. Eu deasupra am pus zahar pudra,cu aroma de nuca de cocos.