Pastaile scazute cu usturoi si marar este o mancare delicioasa de legume, ce poate fi servita ca si garnitura.

Curatati fasolea verde de capete si rupeti-le in 2-3 bucati. In uleiul incins adaugati 6 catei de usturoi striviti si caliti rapid. Adaugati apoi pastaile si continuati sa caliti inca 2-3 minute, amestecand des. Acoperiti pastaile cu 2 cani de apa, adaugati condimentele si mararul tocat marunt. Puneti capacul si fierbeti la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Verificati-le sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata le mai lasati la fiert cu capac.

Adaugati restul de 3-4 catei de usturoi striviti si fierbeti inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. La sfarsit se toaca o legatura de marar. Se pudreaza pastaile cu mararul in farfurie.

Pastaile scazute cu usturoi si marar se serveste ca si garnitura.