Detalii Bors de peste cu leustean
Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.
Se potriveste de sare si piper.
Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.
Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu ardei iute... Cine doreste poate pune si smantana.
Etichete:
ceapa,
verdeata,
carne,
ciorbe,
rosii,
bulion,
bors,
ardei,
peste,
retete fara gluten,
retete fara lactoza