Pentru a prepara o rulada gustoasa cu cascaval Sofia de la Delaco, incepem prin a topi untul si adaugand praful de sare. Acest aperitiv rapid si festiv cu branza este potrivit pentru orice masa de sarbatori.

Pentru a prepara o rulada gustoasa cu cascaval Sofia de la Delaco, incepem prin a topi untul si adaugand praful de sare. Treptat se pune cate o lingura de faina si se amesteca incontinuu. Se adauga laptele, treptat, pana se incorporeaza bine. Apoi se ia vasul de pe foc si se pun cele 4 oua, unul cate unul pana cand se absorb bine in compozitie.

Aceasta compozitie se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina si se pune la cuptor timp de 20 de minute, pentru a se rumeni frumos.

Se scoate apoi blatul si se ruleaza cu ajutorul unui prosop umed, lasandu-se 5-10 minute. Se deruleaza pe o folie de celofan si se rade pe deasupra cascaval si se stropeste cu smantana. Se ruleaza din nou, se leaga capetele, presandu-se rulada obtinuta cu ceva greu.

Rulada cu cascaval se pastreaza peste noapte in frigider si se serveste felii, ca aperitiv rece .

Pofta buna!