Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa! Unde mai pui ca se prepara si foarte usor. Printre atatea retete de sarbatoare, o salata delicioasa si usoara e binevenita.

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa! Unde mai pui ca se prepara si foarte usor.

Intai trebuie sa pui la inabusit pieptul de pui cu o lingura de ulei si o jumatate de ceasca de apa, pana se fragezeste si se rumeneste usor. Cand e gata, il scoti pe o farfurie si il lasi sa se raceasca.

La final, tai cubulete mici pieptul de pui, sfecla, cascavalul, morcovii si marul curatat de coaja si le amesteci intr-un bol. Adaugi sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.

Cand servesti, adaugi cate o lingurita de hrean cu smantana.

Pofta buna!Salata de sfecla cu piept de pui si cascaval Delaco Sofia se serveste cu sos de hrean si smantana.