Rosiile se taie culbulete mici. Vinetele se curata, se taie cubulete si se pun cu putina sare. Se scurg si se frig in putin ulei de seminte (nu puneti mult deoarece vinetele sunt ca un burete - isi iau mult ulei). Usturoiul se taie si el marunt. Se pun intru-un bol, impreuna cu uleiul de masline, busuiocul si oregano, lasandu-se la macerat pana inainte sa fie servite. Toata aceasta compozitie se pune deasupra feliilor de paine prajite.

Rosiile se taie culbulete mici. Vinetele se curata, se taie cubulete si se pun cu putina sare. Se scurg si se frig in putin ulei de seminte (nu puneti mult deoarece vinetele sunt ca un burete - isi iau mult ulei). Usturoiul se taie si el marunt. Se pun intru-un bol, impreuna cu uleiul de masline, busuiocul si oregano, lasandu-se la macerat pana inainte sa fie servite. Toata aceasta compozitie se pune deasupra feliilor de paine prajite. Compozitia se pune pe paine cu cateva minute inainte de a fi servite ca sa nu se moaie painea