Se face un aluat din ingredientele mentionate.

Se imparte in 4. Din fiecare bucata se intinde o foaie de marimea unei farfurii.

Se unge cu grasime. Se suprapun cele 4 foi. Ultima se unge cu untura pe deasupra, doar o jumatate. Se pliaza partea neunsa peste cea unsa. Vor fi 8 foi lipite cu grasime. Se lasa la rece 1 ora. Se intinde o foaie dgroasa de 0,5 cm si se taie patrate de 8 cm. Se pune branza cu o lingurita pe fiecare patrat. Se inchid lipind marginile. Se prajesc in untura incinsa. Se scot pe o sita sau pe hartie de bucatarie.

Se face un aluat din ingredientele mentionate.

Se imparte in 4. Din fiecare bucata se intinde o foaie de marimea unei farfurii.

Se unge cu grasime. Se suprapun cele 4 foi. Ultima se unge cu untura pe deasupra, doar o jumatate. Se pliaza partea neunsa peste cea unsa. Vor fi 8 foi lipite cu grasime. Se lasa la rece 1 ora. Se intinde o foaie dgroasa de 0,5 cm si se taie patrate de 8 cm. Se pune branza cu o lingurita pe fiecare patrat. Se inchid lipind marginile. Se prajesc in untura incinsa. Se scot pe o sita sau pe hartie de bucatarie.

Sunt delicioase la bere sau vin fiert. Sa nu va sperie timpul de lucru: 2 ore includ si ora de odihna a aluatului, in care se poate face altceva.