Omleta in forma de briose este o reteta ce poate fi servita ca si aperitiv, la mic dejun sau ca si gustari intre mese.

Cel mai frumos lucru la aceasta reteta este ca o poti adapta dupa propriul gust. In plus le poti servi ca si aperitive, ca si gustari intre mese sau la micul dejun. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Daca folositi hartie de copt cerata nu mai trebuie sa ungeti sau sa tapetati tava de briose (6 locasuri are a mea). Taiati 6 patrate de hartie de copt pe care le faceti ca niste coifuri topsite in capatul inchis. Intindeti feliile de bacon pe peretii formelor de briose si dati la cuptor pana se rumeneste putin. Intre timp bateti ouale si amestecati-le cu restul de ingrediente maruntite, turnati amestec in fiecare forma - la fel ca la briose nu pana sus, si mai lasati la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.

Omleta in forma de briose merge perfect langa o salata de cruditati.