Briose cu cappuccino este o reteta simpla de briose aromate. Briosele cu cappucinno sunt perfecte pentru o gustare dulce.

Se amesteca intr-un bol ingredientele uscate: faina, praful de copt, praful de cappuccino,cacaoa si sarea. Intr-un alt bol se mixeaza untul (aflat la temperatura camerei) cu zaharul pentru 1-2 min. Se adauga ouale pe rand si vanilia, mixand continuu pana se obtine o compozitie omogena. Se adauga peste compozitia de unt ingredientele solide si se mixeaza in continuare, pana la omogenizare. Se adaugam apoi laptele incet, mixand din nou pana la omogenizare. Se pune compozitia in tava pentru briose tapetata cu hartiute. Se umple doar 3/4 din hartiuta de briose, pentru ca vor creste. Se coc la cuptorul preincalzit la 180 grade pt 20 de minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar cca 40-50 de minute inainte de a le pune frostingul. Frostingul este recomandat sa se faca de seara, iar dimineata se mixeaza 1-2 minute cu mixerul, Se topeste la bain-marie frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta bucati. Se adauga plicul de cappuccino,se lasa sa se raceasca si se pune la frigider peste noapte (sau minim 5-6 ore). Se pune compozitia in posh si se orneaza briosele dupa ce s-au racit. Cele 2 functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt: - tehnologia cu incalzire 3D datorita careia caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci. - cronometrului pentru presetare de pana la 24 de ore datorita caruia esti libera sa petreci timp cu cei dragi, in timp ce Multicooker gateste pentru tine. Briosele cu cappuccino se servesc dupa ce s-au racit.