Toate organele erau de porc, ramase de la o tochitura de saptamana trecuta. Am fiert organele, apoi le-am tocat (cu robotul). In lipsa de ceapa verde (nu avea la aprozarul din colt) am taiat un praz si l-am calit in 2 linguri de ulei de masline, l-am adaugat peste carne, apoi painea inmuiata, oualele batute (am citit apoi ca ar fi mai bine sa se puna galbenusurile si apoi separat albusurile batute spuma. . . dar am citit asta cand drobul meu era deja in cuptor). Am potrivit de sare si piper, am adaugat mararul si patrunjelul. Am lasat cam 1h 15 min la foc mic si apoi inca 15 min cu focul stins.

Toate organele erau de porc, ramase de la o tochitura de saptamana trecuta. Am fiert organele, apoi le-am tocat (cu robotul). In lipsa de ceapa verde (nu avea la aprozarul din colt) am taiat un praz si l-am calit in 2 linguri de ulei de masline, l-am adaugat peste carne, apoi painea inmuiata, oualele batute (am citit apoi ca ar fi mai bine sa se puna galbenusurile si apoi separat albusurile batute spuma. . . dar am citit asta cand drobul meu era deja in cuptor). Am potrivit de sare si piper, am adaugat mararul si patrunjelul. Am lasat cam 1h 15 min la foc mic si apoi inca 15 min cu focul stins.