Detalii Gaufre Traditionale
Se topeste untul. Se bat bine ouale intregi intr-un bol. Se adauga in alternanta si progresiv laptele, faina, apoi praful de copt, zaharul, un varf de sare, si untul racit. Se amesteca bine pt a obline un aluat omogen. Se pune aluatul in gaufrier si peste 3 minute sunt gata. Din acest aluat ies 13-15 gaufre. Se degusta cu zahar pudra, sos de fructe, nutella, gem de fructe, frisca. Mmmmmm Pofta buna!Se topeste untul. Se bat bine ouale intregi intr-un bol. Se adauga in alternanta si progresiv laptele, faina, apoi praful de copt, zaharul, un varf de sare, si untul racit. Se amesteca bine pt a obline un aluat omogen. Se pune aluatul in gaufrier si peste 3 minute sunt gata. Din acest aluat ies 13-15 gaufre. Se degusta cu zahar pudra, sos de fructe, nutella, gem de fructe, frisca. Mmmmmm Pofta buna!