curatati cepele de coaja si taiati-le in 4 curatati usturoiul si lasati-l intreg coaceti usturoiul, cepele sicuratati cepele de coaja si taiati-le in 4 curatati usturoiul si lasati-l intreg coaceti usturoiul, cepele si rosiile pe o plita sau in cuptor pe o hartie de copt curatati morcovii si cartoful dulce si taiati-i cubulete taiati vrabioara de vita felii adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome cu exceptia untului si a piperului Cayenne (acestea doua le vom adauga la piure), setati pe modul de gatire Low si lasati la gatit pentru circa 8 ore cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adaugati sare si piper dupa gust la incheierea programului de gatit, scoateti carnea separat pe o farfurie, scurgeti sosul (care va fi ingrosat datorita amidonului de porumb, dar si a amidonului din cartof) si introduceti cartofii si morcovii intr-un blender adaugati unt, sare si piper Cayenne si mixati pana devin ca o pasta cu ajutorul unei linguri treceti pasta apoi prin sita si serviti piureul impreuna cu carnea si sosul. Pofta buna!3