Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de cu seara, se pune la fiert cu o frunza de dafin, vegeta, piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: Ceapa taiata solzisori, data cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele, se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper, otet si usturoi. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de cu seara, se pune la fiert cu o frunza de dafin, vegeta, piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: Ceapa taiata solzisori, data cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele, se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper, otet si usturoi. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.