CUPELE: Bateti cu telul untul si zaharul, repede. Se pun apoi albusrile unul cate unul si faina, apoi untul topit si se amesteca bine. Pe hartia de copt se traseaza cercuri de cca 10 cm diametru si se pune o lingura aluat. Se coc pana sunt usor aurii. Fierbinti se pun pe o ceasca sau un intoarse, pentru a le da forma de cupe. Se lucreaza repede deoarece se intaresc. CREMA ALBA: Se bate frisca si se adauga lichiorul, se amesteca putin. GANACHE DE CIOCOLATA: Se pune la fiert smantana, fara a fierbe, se ia de pe foc si se pun bucatile de ciocolata, se amesteca pana se topesc, se lasa sa se raceasca. Apoi se amesteca cu bucatele de cupe/napolitana, coji de portocale confiate. Asamblare: In cupe se pune intai crema ganache de ciocolata apoi deasupra pui spuma alba. Decorezi cum doresti.

CUPELE: Bateti cu telul untul si zaharul, repede. Se pun apoi albusrile unul cate unul si faina, apoi untul topit si se amesteca bine. Pe hartia de copt se traseaza cercuri de cca 10 cm diametru si se pune o lingura aluat. Se coc pana sunt usor aurii. Fierbinti se pun pe o ceasca sau un intoarse, pentru a le da forma de cupe. Se lucreaza repede deoarece se intaresc. CREMA ALBA: Se bate frisca si se adauga lichiorul, se amesteca putin. GANACHE DE CIOCOLATA: Se pune la fiert smantana, fara a fierbe, se ia de pe foc si se pun bucatile de ciocolata, se amesteca pana se topesc, se lasa sa se raceasca. Apoi se amesteca cu bucatele de cupe/napolitana, coji de portocale confiate. Asamblare: In cupe se pune intai crema ganache de ciocolata apoi deasupra pui spuma alba. Decorezi cum doresti. Servesti rece. Reteta din care m-am inspirat este aici: coupelle stregate http://www. unacilentanaincucina. splinder. com/post/16733395/coupelle+stregate