Vei scapa de grija ca puiul va iesi prea uscat sau nu va fi patruns de arome cu Crok pot, care gateste la o temperature foarte scazuta, o sa ai cel mai fraged pui pe care l-ai gatit vreodata.

Taie cartofii felii groase de minimum un deget grosime; eu am tinut cartofii in apa cateva ore, ca sa mai scoata amidonul, astfel or sa fie mai crocanti la exterior si pufosi in interior. Fa apoi un pat din ei in Crock Pot;Adjustati-va ingredientele in functie de dimensiunea slow cooker-ului vostru.

Amesteca boia cu piper negru, turmeric si maghiran. Toaca usturoiul marunt si apoi zdrobeste-l intr-un mojar. Maseaza puiul cu usturoiul apoi stropeste-l cu ulei si presara si condimentele. Toaca 2 crengute de rozmarin si pune-le si pe-acestea pe deasupra. Celelalte 2 pune-le in interior impreuna cu cimbrul pentru ca puiul sa fie mai aromat. Presara sarea peste si pune-l in Crock Pot.

E bine ca puiul sa fie condimentat, pentru ca o mare parte din aromele din pui se vor scurge si vor fi absorbite de cartofi. Seteaza Crock Pot-ul pe modul de gatire low si timpul de _____ (6 ore). Chiar daca nu vei fi langa Crock Pot cand termina de gatit, nu este nicio problema o sa intre automat in functia de pastrare la cald. Cand esti gata de masa, scoate puiul pe o farfurie mare sau o tava adanca. Serveste-l apoi impreuna cu cartofii si o salata usoara cu un sos de iaurt.