George Toader campion European la pizza iti arata cum sa faci un ALUAT RAPID DE pizza are nevoie de doar 30 min de dospire!Amestecati drojdia proaspata cu zaharul, 2 linguri de faina si 200ml apa calduta. Amestecati bine si puneti vasul intr-un loc cald si in 15 minute o sa aveti gata maiaua care va va face aluatul sa creasca. Dupa 15 minute, puneti sarea in faiana, peste ea turnati maiaua, restu de 300 ml de apa si ulei de masline. Amestecati mai intai cu o lingura si apoi puneti aluatul pe blat si framantati pana devine omogen. Pur si simplu o sa il simtiti elastic si relative moale si se ia de pe mana usor. Trebuie sa stea la dospit, intr-un loc cald 30 de minute. Cand a crescut, impartiti aluatul in 3 sau in 4, in functie de cat de gros vreti blatul. Intindeti-l cu mana sau cu facaletul. In cazul in care folositi facaletul, lasati aluatul sa mai creasca 10 minute in tava. Ungeti o tava cu ulei de masline si puneti aluatul. Ungeti blatul cu sos de rosii. Sosul se face din rosii decojite la cutie, blendate cu sare, ulei de masline si busuioc proaspat. Presarati pe deasupra mozarella, anchois, caperele si maslinele si cateva frunze de oregano. Puteti pune si un fir de ulei de masline. Bagati la cuptorul incalzit la maxim pentru 7-10 minute, daca ati facut un blat subtire si 10-15 minute, daca ati ales sa faceti un blat gros. Intoarceti pizza la jumatatea intervalului. Pofta buna!