Pandispan: Bateti ouale intregi cu zaharul pana se transforma in crema si-si tripleaza volumul. Cel mai bine folositi mixerul, iar consistenta la care trebuie sa ajungeti este cea de la albusurile batute spuma tare. Eu am folosit 6 oua intregi si 2 albuse de la crema. Adaugati faina cernuta, amestecati putin, doar pana la omogenizare si turnati apoi intr-o tava mai ingusta (circa 30x35 cm), cu pereti mai inalti, pe care ati tapetat-o cu hartie de copt si ati uns-o cu putin unt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30-40 min sau pana ce pandispanul este copt. Lasati sa se raceasca in tava scoasa din cuptor si apoi, taiati in trei parti, pe orizontala. Crema: Frecati galbenusurile cu cacaua cernuta si apoi, amestecati usor cu frisca batuta, tare. Ca sa va fie mai usor adaugati la galbenusuri si cacao putina frisca (2-3 linguri) si subtiati amestecul prin omogenizare, apoi turnati in vasul cu frisca batuta tare si mai mixati de cateva ori, pana la incorporare. Montare: Fiecare dintre cele 3 foi de pandispan se presara intai cu cacaua cernuta si apoi, 2 foi se umplu cu crema de frisca. Peste a 3-a foaie, dupa ce ati presarat cacaua, ornati cu frisca simpla, batuta si presarati-o si pe aceasta, cu cacao. Se poate servi imediat. Eu nu am mai avut timpul necesar, de aceea am imbracat ultima foaie cu frisca simpla batuta si am presarat putina ciocolata rasa.

Pandispan: Bateti ouale intregi cu zaharul pana se transforma in crema si-si tripleaza volumul. Cel mai bine folositi mixerul, iar consistenta la care trebuie sa ajungeti este cea de la albusurile batute spuma tare. Eu am folosit 6 oua intregi si 2 albuse de la crema. Adaugati faina cernuta, amestecati putin, doar pana la omogenizare si turnati apoi intr-o tava mai ingusta (circa 30x35 cm), cu pereti mai inalti, pe care ati tapetat-o cu hartie de copt si ati uns-o cu putin unt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30-40 min sau pana ce pandispanul este copt. Lasati sa se raceasca in tava scoasa din cuptor si apoi, taiati in trei parti, pe orizontala. Crema: Frecati galbenusurile cu cacaua cernuta si apoi, amestecati usor cu frisca batuta, tare. Ca sa va fie mai usor adaugati la galbenusuri si cacao putina frisca (2-3 linguri) si subtiati amestecul prin omogenizare, apoi turnati in vasul cu frisca batuta tare si mai mixati de cateva ori, pana la incorporare. Montare: Fiecare dintre cele 3 foi de pandispan se presara intai cu cacaua cernuta si apoi, 2 foi se umplu cu crema de frisca. Peste a 3-a foaie, dupa ce ati presarat cacaua, ornati cu frisca simpla, batuta si presarati-o si pe aceasta, cu cacao. Se poate servi imediat. Eu nu am mai avut timpul necesar, de aceea am imbracat ultima foaie cu frisca simpla batuta si am presarat putina ciocolata rasa. Un dulce rapid, care te scoate din impas in orice situatie, gata de servit in 70 min. Dar acest lucru nu este singurul argument pentru care vi-l recomand, ci pentru faptul ca este un desert usor, foarte bun, care ti se topeste in gura, cu un gust aparte - amestec de arome de cacao, frisca, care in combinatie, a rezultat o crema nemaipomenit de fina si pandispan deosebit de pufos. Este unul din putinele deserturi pregatite de mine, atat de usor si rapid, cu putine ingrediente si nemaipomenit de bun. Vi-l recomand cu toata sinceritatea si nu sovaiti in a-l pregati! O sa va cucereasca de la prima inghititura! Va veti bucura de aprecierile celor dragi pentru care l-ati facut!