Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin, se adauga uleiul pe rand, bicarbonat, si faina. Aluatul nu trebuie sa fie prea tare. Se imparte in doua. Se intinde o foaie, se pune in tava, se inteapa din loc in loc cu furculita, se pune marul ras, indulcit dupa preferinta, scortisoara, iar peste mar se pune a doua foaie de aLuat care se inteapa si ea. Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 min depinde de cuptorul fiecaruia. Pofta buna.

Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin, se adauga uleiul pe rand, bicarbonat, si faina. Aluatul nu trebuie sa fie prea tare. Se imparte in doua. Se intinde o foaie, se pune in tava, se inteapa din loc in loc cu furculita, se pune marul ras, indulcit dupa preferinta, scortisoara, iar peste mar se pune a doua foaie de aLuat care se inteapa si ea. Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 min depinde de cuptorul fiecaruia. Pofta buna.