Ceapa o curatam, spalam si o taiem cubulete marunte (putem sa o si razuim ). O punem impreuna cu pasta de ardei la calit (daca folositi ardei proaspat il taiati cubulete si rosia o decojiti si o taiati felii, in acest caz caliti ceapa cu ardeiul apoi dupa ce ati calit si carnaciorii adaugati rosiile feliate) la care adaugam carnaciorii de bere si cel de casa taiat felii. Lasam sa se prajeasca un pic, adaugam lingura de pasta de gulyas (sau 1 lingurita de boia dulce), sare, piper si stingem totul cu circa 300 ml apa. Lasam sa fiarba pana scade aproximativ la jumate, adaugam si fasolea boabe din conserva si lasam cateva minute sa fiarba impreuna. Ouale fierte, se curata si se taie felii apoi adaugam si pe acestea la restul de gulyas. Dupa ce am adaugat feliile de oua nu mai amestecam cu lingura in mancare, scuturam doar cratita. Lasam pe foc circa 2 minute. Se serveste alaturi de cus-cus.

Ceapa o curatam, spalam si o taiem cubulete marunte (putem sa o si razuim ). O punem impreuna cu pasta de ardei la calit (daca folositi ardei proaspat il taiati cubulete si rosia o decojiti si o taiati felii, in acest caz caliti ceapa cu ardeiul apoi dupa ce ati calit si carnaciorii adaugati rosiile feliate) la care adaugam carnaciorii de bere si cel de casa taiat felii. Lasam sa se prajeasca un pic, adaugam lingura de pasta de gulyas (sau 1 lingurita de boia dulce), sare, piper si stingem totul cu circa 300 ml apa. Lasam sa fiarba pana scade aproximativ la jumate, adaugam si fasolea boabe din conserva si lasam cateva minute sa fiarba impreuna. Ouale fierte, se curata si se taie felii apoi adaugam si pe acestea la restul de gulyas. Dupa ce am adaugat feliile de oua nu mai amestecam cu lingura in mancare, scuturam doar cratita. Lasam pe foc circa 2 minute. Se serveste alaturi de cus-cus.