Detalii Cheeseburgeri de casa cu varza dulce si chifle negre cu seminte
Pentru ca ne plac mult chiflele kaizer cu tot felul de seminte, am pregatit cheeseburgeri de casa cu mirodenii, varza dulce si chifle negre cu seminte. Au fost atat de buni!Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu putina apa, sare, un coltuc de paine inmuiat in apa, care va face carnea mai pufoasa si condimentele naturale. Se formeaza in mainile umede sfere mai maricele, care se turtesc si se rumenesc pe gratarul electric.
Intre timp, cartofii se curata, se spala, se amesteca cu sare, dupa gust si se prajesc in uleiul incins.
Se toaca marunt varza si se framanta apoi cu putina sare. Chiflele se taie in jumatati, se asaza pe fiecare baza un pic de ketchup dulce, putina varza, cate o chiftea, o felie de cascaval, apoi o felie de rosie, iar varza tocata si apoi capacul chiflei.
Se va adauga in cheeseburgeri varza atat cat se poate, iar varza ramasa se serveste ca salata, asezonata cu sucul de la o jumatate de lamaie si putina apa.
Nota! Inlocuind chiflele din paine alba cu cele din paine neagra cu seminte si adaugand legumele, am considerat acest meniu semi-sanatos, dar daca renuntati la cartofii prajiti si ketchup, este si mai bine!Portii: 5Timp total: aprox 1h 30minPofta Buna!Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/cheeseburgeri-de-casa-cu-varza-dulce-si.html