Salam de biscuiti reteta3 parti din cantitatea de biscuiti se dau prin masina de tocat, iar cealalta parte se rupe in bucati.

Stafidele se pun la inmuita in apa calduta cu ptina esenta de rom.

Miezul de nuca se prajeste putin in cuptor.

Se toarna laptele intr-un vas, se adauga untul, zaharul si esenta si se tine pe foc pana se topeste untul, apoi se lasa sa se raceasca.

Se amesteca biscuitii macinati cu cei rupti in bucatele, se adauga stafidele, cubuletele de rahat,miezul de nuca prajit si cacaoa peste care se toarna treptat amestecul de lapte ( acesta poate fi caldut dar nu fierbinte!).

Se framanta bine, apoi se iau bucati din aceasta compozitie si se pun pe folie alimentara, se ruleaza si se tot preseaza, trecand cu mana pe toata lungimea ruloului pentru a nu ramane goluri in interior.

Rulourile se dau la rece, dupa care se pot taia in feliute.

Sunt delicioase si plac atat celor mici cat si celor mari.

Pofta buna!