Blat: Se amesteca bine ingredientele, iese un aluat sfaramicios care se intinde tot cu mainile intr-o tava de 20X30 cm tapetata cu hartie de copt. Se lasa 20 min la 180C Aveti grija cand scoateti blatul din tava, mie mi s-a rupt, e foarte fragil si crocant Crema de branza: Se amesteca toate ingredientele si lasati la frigider pana blatul e racit complet Crema de lamaie: Mixam totul pana iese o crema consistenta. Pe blat intindem mai intai crema de branza si apoi cea de lamaie. Taiati apoi totul in patratele mici, si gata!Blat: Se amesteca bine ingredientele, iese un aluat sfaramicios care se intinde tot cu mainile intr-o tava de 20X30 cm tapetata cu hartie de copt. Se lasa 20 min la 180C Aveti grija cand scoateti blatul din tava, mie mi s-a rupt, e foarte fragil si crocant Crema de branza: Se amesteca toate ingredientele si lasati la frigider pana blatul e racit complet Crema de lamaie: Mixam totul pana iese o crema consistenta. Pe blat intindem mai intai crema de branza si apoi cea de lamaie. Taiati apoi totul in patratele mici, si gata!