Detalii Paine Rapida
Intr-un vas punem oul, iaurtul si faina in care am adaugat praful de copt, sarea si zaharul. Amestecam energic cu o lingura de lemn sau la robot, dupa cum doriti pana la omogenizare completa. Va iesi un aluat mai moale pe care il vom pune intr-un vas in care am pus hartie de copt. Nivelam bine si deasupra putem presara, mac, seminte, eu am pus susan. Incalzim cuptorul la 200 grade, apoi introducem aluatul si il lasam cca 15-20 minute (eu l-am tinut 20 minute). Din reteta originala am aflat ca painica e gata atunci cand batem putin in ea aceasta suna a gol asa am incercat-o si eu. Se taie dupa racire.
Intr-un vas punem oul, iaurtul si faina in care am adaugat praful de copt, sarea si zaharul. Amestecam energic cu o lingura de lemn sau la robot, dupa cum doriti pana la omogenizare completa. Va iesi un aluat mai moale pe care il vom pune intr-un vas in care am pus hartie de copt. Nivelam bine si deasupra putem presara, mac, seminte, eu am pus susan. Incalzim cuptorul la 200 grade, apoi introducem aluatul si il lasam cca 15-20 minute (eu l-am tinut 20 minute). Din reteta originala am aflat ca painica e gata atunci cand batem putin in ea aceasta suna a gol asa am incercat-o si eu. Se taie dupa racire.