Se pune carnea la calit.

Sos bolognese:Se curata legumele, se taie marunt si se pun la calit, ceapa+ ardeii+ morcovii dati prin razatoare+ conserva de cuperci iar la sfarsit se pune sosul de rosii, o cana cu apa si se lasa pana s-au fiert. Dupa ce s-au fiert, se adauga carnea si se mai lasa aprox 3-4 minute la fiert. Sos besamel:Se pune 1 sfert de pachet unt la topit, knd s-a topit se adauga faina lingura cu lingura amestecand continuu pana devine un guguloi. Apoi imediat de pune laptele putin kte putin, dar sa ramana totusi gros sosul,se adauga o lingurita nucsoara si putin rozmarin.

Foile de lasagne se pun la fiert, 20 min, in functie de foi.

Se ia o tava, se unge cu unt, se pune un strat de foi, un strat de sos bolognese cu carne, unul de sos besamel, dupa care se reia procesul, se aseaza in starturi alternative pana se umple tava.

Ultimul strat e sosul bolognese cu carne si besamel.

Deasupra se presara cascaval; se baga la cuptor 60minute.

Se lasa 15minute la racit dupa care se serveste. Pofta buna!!!