Toate ingredientele pentru sos, se spala, se pun impreuna (exceptie cele lichide) pe un fund de lemn si se toaca marunt de tot. Dupa ce au fost tocate, se adauga sare dupa gust, si uleiul. Se amesteca bine apoi se pune sosul de soia si se amesteca din nou. Se pune deoparte. Se spala apoi feliile de piept de pui, se taie fasii de 1. 5 cm, se pun deoparte. Se iau ciupercile, se curata, se spala, se pun deoparte. Se ia o punga de plastic si se introduce in ea fasiile de pui, se toarna peste ele marinata, se inchide punga bine si apoi incepe sa se scuture ca sa se unga cu marinata toata carnea. Se deschide punga, se introduc ciupercile si se inchide punga la loc. Se scutura din nou ca sa se unga si ciupercile bine, apoi se pune la frigider peste noapte sau pentru cateva ore. a doua zi se scot de la rece, se pregatesc tepusele de lemn sau metal si se incepe formarea frigaruilor. Se spala ceapa, se taie in 12, se spala ardeiul, se curata se taie in bucati. Apoi pe fiecare bat se va pune dupa dorinta felii de carne intercalate cu ceapa, ciuperci si ardei. Se prajesc la gratar. Se servesc cu salata si cartofi fierti cu marar. Cartofii se curata, se taie ca pentru pireu, dupa ce au fiert, se scurg, se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se pune marar tocat deasupra si, pe foc, se amesteca pentru un minut. Uleiul va fi absorbit de cartofi.

Toate ingredientele pentru sos, se spala, se pun impreuna (exceptie cele lichide) pe un fund de lemn si se toaca marunt de tot. Dupa ce au fost tocate, se adauga sare dupa gust, si uleiul. Se amesteca bine apoi se pune sosul de soia si se amesteca din nou. Se pune deoparte. Se spala apoi feliile de piept de pui, se taie fasii de 1. 5 cm, se pun deoparte. Se iau ciupercile, se curata, se spala, se pun deoparte. Se ia o punga de plastic si se introduce in ea fasiile de pui, se toarna peste ele marinata, se inchide punga bine si apoi incepe sa se scuture ca sa se unga cu marinata toata carnea. Se deschide punga, se introduc ciupercile si se inchide punga la loc. Se scutura din nou ca sa se unga si ciupercile bine, apoi se pune la frigider peste noapte sau pentru cateva ore. a doua zi se scot de la rece, se pregatesc tepusele de lemn sau metal si se incepe formarea frigaruilor. Se spala ceapa, se taie in 12, se spala ardeiul, se curata se taie in bucati. Apoi pe fiecare bat se va pune dupa dorinta felii de carne intercalate cu ceapa, ciuperci si ardei. Se prajesc la gratar. Se servesc cu salata si cartofi fierti cu marar. Cartofii se curata, se taie ca pentru pireu, dupa ce au fiert, se scurg, se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se pune marar tocat deasupra si, pe foc, se amesteca pentru un minut. Uleiul va fi absorbit de cartofi.