Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor si se framanta pana nu se mai lipeste de maini (nu e necesar f mult sa framantam). Se lasa la dospit 30 de minute. Apoi se scoate pe masa, si se imparte in 8 parti egale. Se formeaza chiflele in ce forma vrem, cel mai simplu e sa facem chiflele rotunde, ca niste bilute. Chiar daca par mici, o sa creasca ele. Se aseaza in tava (incap perfect cele 8 chifle intr-o tava obisnuita de cuptor,care se unge inainte cu ulei (si faina) sau se pune hartie de copt in tava (preferabil). Eventual se pot cresta un pic deasupra sa aiba decor (sau nu); se pot unge cu putin ulei si decora cu diverse seminte ( fulgi de ovaz, eu am pus niste tarate deasupra). Se lasa la dospit cam inca o ora. Se coc la 200 C, cam 20 de minute. (depinde de cuptor). E preferat un cuptor electric, la programul \cuptor ventilat\. Ies mult mai gustoase decat orice paine de secara de la magazin.