Pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta. Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min. Din cand in cand adaugam cate putina apa sa nu se arda. Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vreo 10 min. Pofta mare! ! !Pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta. Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min. Din cand in cand adaugam cate putina apa sa nu se arda. Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vreo 10 min. Pofta mare! ! ! Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf. . . Se mai poate pune si un ou ochi (ai mei nu au mai vrut).