Sos bolognese: Se calesc in putin ulei usturoiul, ceapa, morcovul razalit, ciupercile, foile de dafin. Se adauga carnea si se mai lasa 5 minute, apoi se toarna vinul si rosiile taiate cuburi, faina si se fierbe pana devine mai consistent (nu curge). Se potriveste de sare si piper si se adauga busuiocul Sos bechamel: Se topeste untul, se pune faina, se stinge cu lapte, se pune sare si un pic de nucsoara (o lingurita rasa am pus eu). Foile se pot cumpara din comert sau le puteti face acasa din 4 oua +400g faina, sare. Fierbem foile 2-3 minute in apa cu sare, le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece. Intr-o tava se pune un strat de foi, sos bechamel, sos bolognese, cascaval ras si tot asa pana se termina sosurile. Pe ultima foaie eu pun doar sos bechamel si cascaval ras din abundenta. Se da la cuptor 30-40 de minute.

Sos bolognese: Se calesc in putin ulei usturoiul, ceapa, morcovul razalit, ciupercile, foile de dafin. Se adauga carnea si se mai lasa 5 minute, apoi se toarna vinul si rosiile taiate cuburi, faina si se fierbe pana devine mai consistent (nu curge). Se potriveste de sare si piper si se adauga busuiocul Sos bechamel: Se topeste untul, se pune faina, se stinge cu lapte, se pune sare si un pic de nucsoara (o lingurita rasa am pus eu). Foile se pot cumpara din comert sau le puteti face acasa din 4 oua +400g faina, sare. Fierbem foile 2-3 minute in apa cu sare, le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece. Intr-o tava se pune un strat de foi, sos bechamel, sos bolognese, cascaval ras si tot asa pana se termina sosurile. Pe ultima foaie eu pun doar sos bechamel si cascaval ras din abundenta. Se da la cuptor 30-40 de minute.